Cum cumpar  
  
SEPCI IARNA
SAPCA ADULT TM 44948
ACCESORII
BROSA 36332
ACCESORII COPII
BRETELE COPII 35793
SEPCI
SAPCA DAMA 28382
SEPCI IARNA
SAPCA DAMA TM 45181
Articole fashion
Sfaturi utile
HOME > Cum cumpar
 

CUM CUMPAR?


Preluarea comenzilor prin intermediul sepci.ro:  
1. Parcurgeti diferitele sectiuni din cadrul colectiilor disponibile on-line.
2. Selectati articolul sau articolele dorite, indicati cantitatea, culoarea, marimea dorita si actionati butonul Comanda pentru a introduce articolele in cosul de cumparaturi.
3. Inainte de a ne expedia comanda aveti posibilitatea de a revedea continutul Cosului de cumparaturi(Shopping cart). Pentru a-l actualiza actionati butonul/linkul Modifica cantitatea/Adauga/Sterge, dupa care ne puteti expedia comanda.

Pentru a comanda articole va trebui sa fiti Logat in contul dumneavoastra de utilizator sau, in cazul in care nu aveti un cont Sepci.ro, sa va inregistrati ca utilizator.

Pentru orice comanda expediata veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant Sepci.ro. Pentru o procesare cat mai rapida se recomanda disponibilitatea unui numar de telefon mobil. In cazul in care nu se realizeaza un contact telefonic pentru confirmarea comenzii, procesarea va fi amanata, caz in care se va trimite un email dupa care va revine dumneavoastra obligatia de a confirma telefonic comanda.

LIVRARE

Procesarea comenzilor dureaza intre 1 si 5, zile in functie de sezon si volumul de comenzi primite.
Livrarea se face prin curier rapid Cargus.
Pentru a obtine prioritate la procesarea comenzii dumneavoastra puteti sa ne contactati prin telefon, pentru confirmarea comenzii, la numarul: 0268 - 31 33 68.

Costuri cu expedierea produselor:  

Preturile produselor nu includ taxele postale. La costul produselor se adauga costurile pentru expediere cu curier rapid: 15.60 RON pentru localitatile din lista urmatoare: [click aici].

Costul livrarii este gratuit incepand cu valoare minima comandata 100 RON.

Atentie! Pentru localitatile care nu se regasesc in lista Cargus zona 1 se aplica o taxa suplimentara de 10 Ron !


MODALITATI DE PLATA


1. Plata comenzii se achita ramburs direct catre agentul curier Cargus.

2. Plata prin card de credit/debit.
Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

POLITICA DE RETURNARI

Pentru orice comanda efectuata, puteti returna articolele in termen de 5 zile de la primirea coletului pentru situatii in care produsul prezinta defecte de fabricatie, are alta culoare decat cea comandata, cu conditia ca acestea sa fie intacte si sa pastreze eticheta produsului. Cheltuielile postale cu produsele returnate va revin dumneavoastra.

POLITICA DE SECURITATE

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de PayU. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Toy's Mania Srl si PayU garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate PayU" si "Politica de confidentialitate Toy's Mania Srl" pentru mai multe informatii despre subiect.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre PayU pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".