Ce caciula sa porti in functie de forma fetei  
  
SEPCI IARNA
SAPCA ADULT TM 44948
ACCESORII
BROSA 36332
ACCESORII COPII
BRETELE COPII 35793
SEPCI
SAPCA DAMA 28382
SEPCI IARNA
SAPCA DAMA TM 45181
Articole fashion
Sfaturi utile
HOME > Ce caciula sa porti in functie de forma fetei

Tendinte palarii si caciuli toamna-iarna 2010-2011

  

Bereta frantuzeasca


Tendinte
Beretele frantuzesti sunt cea mai importanta tendinta a sezonului rece. Sunt usor de asortat, vin in cele mai diverse modele si poti sa te joci cu cele mai vii si originale modele. Fie ca au cozoroc de sapca sau nu, beretele trebuie sa prezinte un anumit grad de volum.

poza bereta Christian Dior

Christian Dior


Sfaturi de shopping


Forma a fetei de romb - trebuie sa indulcesti barbia ascutita si in acelasi timp sa ascunzi fruntea ingusta.
O bereta cu volum intr-o parte, stransa pe frunte va alungi usor fata.
Forma a fetei rotunda sau de inima - o bereta cu un cozoroc ingust va ascunde fruntea lata si va indulci o barbie ascutita. De asemenea, va alungi forma fetei.
poza bereta moda femei poza bereta moda femei
poza bereta moda femei poza bereta moda femei
Forma a fetei lunga sau ovala - pentru a nu alungi si mai mult forma fetei si pentru a nu evidentia liniile geometrice, alege o bereta cu volum mult intr-o parte, dar in forma rotunda.

Forma a fetei patrata - linia beretei trebuie sa fie cat mai asimetrica si mai rotunda, ca sa nu accentuezi si mai mult forma patrata a fetei.

Daca ai o forma a fetei mai liniara sau mai ascutita (dreptunghiulara, romb, inima, patrata) alege un fes care nu evidentieaza si mai tare aceste linii. Un fes cu varf, forma rotunda si volum la spate este ideal. Daca ai o forma a fetei rotunda sau ovala, alege un fes mai alungit care sa iti alungeasca fata, si sa nu te rotunjeasca si mai mult. Ciucurii din varful fesului sunt chiar rindicati. Daca ai o forma a fetei ovala, poti sa alegi orice model, evita-le insa pe cele care sunt prea inalte.
poza fes tricotat moda femei poza fes tricotat moda femei


In cazul acestor tipuri de caciuli, trebuie sa urmaresti linia de pe frunte, aceasta face diferenta. O linie a fesului in jurul fruntii care este rotunda se va potrivi unei forme de fata patrata, de romb, de inima sau dreptunghiulara. Daca forma fetei tale este rotunda, atunci alege o linie mai dreapta si urechi mai lungi. O fata ovala trebuie sa se fereasca de un fes prea inalt si urechi prea lungi.

poza fes cu urechi femei   poza fes cu urechi femei


Ce poarta vedetele?


poza fes tricotat moda femei   poza fes tricotat moda femei
poza fes tricotat moda femei   poza fes tricotat moda femei

Articol preluat de pe siteul www.divahair.ro